Eigen weblog
Door: Marieke
Blijf op de hoogte en volg Marieke
07 December 2006 | Nederland, Zoutelande
Welkom op mijn eigen weblog.
Vanaf hier kan ik jullie op de hoogte houden van mijn leventje in Albanie. En kunnen jullie makkelijk foto's bekijken die ik daar ga maken.
Zeeuwse groetjes,
Mariek
16 December 2006 - 07:57
Franc:
Heej Mariekje, goeie reis gehad?'t Was maar een klein stukkie deze keer eej. Ik hoop dat je straks een beetje snel kunt internetten.Tot gauw. -
17 December 2006 - 07:33
Alweer Franc:
Jarig !!!!!Gefeliciteerd van de meiden en van mij.
We hebben je reisverslag ontvangen, op alle landingsbanen plaatselijk dikke mist, lekker verhaal.Doe Peter de groeten en kusjes... -
06 Januari 2007 - 16:19
Suzan:
Hej Mariekuh!
Bedankt voor het meeltje. En ja het laatste weekend van de vakantie :'( Ik hoop dat ut allemaal goed gaat daarzo! xxxjus suuie! (K) -
14 Januari 2007 - 17:51
Michiel:
Hey gasten! Hoe is het? Is ff naar jullie site kijken. Of is ie alleen van Marieke? Nou veel plezier en succes met alles wat jullie ondernemen! Mzzl Michiel -
22 Januari 2007 - 20:36
Henny:
he marieke leuk dat je een weblog heb!ik hoorde dat je ziek ben geweest,hopelijk ben je op kracht voor het werk begint want ik hoorde dat je nu nog vakantie heb. ik denk en bid voor jullie. liefs henny