Foto's Project Tirana
Door: Marieke
Blijf op de hoogte en volg Marieke
31 Juli 2007 | Albanië, Tirana
Nog even geduld...we zijn hard bezig met onze nieuwsbrief maar hier alvast foto's van het project...Genietze!
01 Augustus 2007 - 08:43
Mam:
fantastisch om je foto's te zien en te weten dat de weken zo positief zijn verlopen. -
01 Augustus 2007 - 08:47
Nienke:
Superr leuk om die foto's te zien. krijg een beetje het idee hoe het daar er allemaal er aan toe gaat. Ziet er gezellig uit!! kusje -
01 Augustus 2007 - 11:07
Elize:
Echt gaaf om die foto's te kunnen zien. -
01 Augustus 2007 - 17:26
Suus:
Heej Mariekej,
Lang nix meer gehoord van jou en jij lang nix meer gehoord van mij.. Dus bij deze: Hoeistermee? Ik hoop dat het is gelukt met je project week / weken!! Wanneer kun je weer op skype? Khoop snel. En baiduweeh leuke foto's!
xxjes suus -
06 Augustus 2007 - 11:39
John Vandenberg:
So good to see and read what you are doing. Sorry you were hit, suffereing it part of the call. The heat is hard, but it will be hotter in hell for the ones you don't reach. All that is part of coming to a strange culture. You are both doing great. I just LOVE the picture of Peter holding your hand during giving of blood. You guys keep it up, concentrate on LOVING your neighbor as yourself... Be a "SHINING LIGHT" and leave the results to God. -
06 Augustus 2007 - 22:06
Jonathan En Grace:
Leuke foto's! -
27 Augustus 2007 - 09:13
Els De Heer:
Hoi Marieke,
bedankt voor je foto's, leuk om te zien hoe jullie alles hebben gedaan. bedankt voor je nieuwsbrief. we hebben echt aan jullie gedacht, en ik ben blij te lezen dat er mensen tot geloof zijn gekomen. Albanie is een land waar we voor moeten blijven strijden. ik bewonder jullie echt. ben benieuwd naar de follow-up. rust lekker uit tijdens jullie vakantie. ook groeten aan je geliefde Peter. gaat het tussen jullie trouwens nog steeds goed? liefs, Els de Heer -
28 Augustus 2007 - 18:35
Anouk:
Lieve Marieke, geweldig om naast jullie nieuwsbrief ook de foto's te kunnen bekijken. VIa mijn mailtje weet je ook weer hoe het in het Brabantse gaat. Veel succes in het verre Albanie, ik blijf je zeker volgen
Liefs Anouk